Duiken in de toren

Lidmaatschap

Inschrijven

Inschrijven bij de vereniging kan door het inschrijfformulier in te vullen, te ondertekenen en bij het bestuur of Activiteiten Commissie in te leveren op een clubavond.

Download hier het inschrijfformulier

Bij het invullen van het inschrijfformulier is het erg belangrijk dat je een geldig emailadres opgeeft, aangezien nagenoeg alle communicatie via email verloopt. Een emailadres dat reeds door een ander lid gebruikt wordt is niet toegestaan. Tevens dien je minimaal 1 (liefst 2) noodnummer op te geven.

Wijzigingen

Een aantal gegevens kun je (nadat je een website account hebt gekregen) zelf wijzigen. Deze wijzigingen worden dan automatisch naar de ledenadministratie gestuurd. Je ontvangt hiervan (per e-mail) een kopie.

Het wijzigen van je voor- of achternaam, e-mailadres bankrekeningnummer of geboortedatum kan niet via de website en dien je daarom per e-mail te doen, door deze te sturen naar de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Lidmaatschap opzeggen

Om je lidmaatschap bij Dive-OK op te zeggen, dien je uiterlijk 1 maand voor het einde van het kalenderjaar (dus voor 1 december) dit per post aan ons kenbaar te maken. Je kunt je opzegging, onder vermelding van je volledige naw-gegevens, eventuele reden voor afmelding en handtekening sturen naar onderstaand adres:

Duikvereniging Dive-OK
t.a.v. Ledenadministratie
Colosseum 72b
7521 PT Enschede

Lidmaatschapsgeld

Ons kalenderjaar is gelijk aan het normale kalenderjaar en loopt van 1 januari t/m 31 december. Wordt je lid na 1 juli, dan betaal je €37,50 (resp. €18,75). Het daaropvolgende jaar betaal je het reguliere lidmaatschapsgeld. Het is mogelijk het lidmaatschapsgeld in 2 termijn te betalen. De eerste termijn zal omstreeks januari/februari afgeschreven worden en de tweede termijn rond juni/juli.

Kinderen t/m 16 jaar €37,50 per jaar
Volwassenen vanaf 17 jaar              €75,00 per jaar

Vragen en/of opmerkingen

Bij vragen en/of opmerkingen kan je een bestuurslid of iemand van de Activiteiten Commissie aanspreken tijdens een clubavond of hem/haar mailen. Voor contact informatie kan de contact-pagina geraadpleegd worden. Wil je weten wanneer onze eerstvolgende clubavond is? Kijk dan in onze Activiteiten Agenda.