Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Duikvereniging Dive-OK
T.a.v. Activiteitencommissie
Colosseum 72b
7521 PT Enschede

Vereniging

Vereniging

Duikvereniging Dive-OK
T.a.v. Bestuur
Colosseum 72b
7521 PT Enschede

Ledenadministratie

Ledenadministratie

Duikvereniging Dive-OK
T.a.v. Ledenadministratie
Colosseum 72b
7521 PT Enschede

Contact Informatie

 

Bestuur

Bestuur   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter: Peter Bergsma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: Henry Pierweijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Annet Hondema Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid: Dik Kreijkes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Aris Pierweijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ledenadministratie

Ledenadministratie                      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Duikvereniging Dive-OK is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost-Nederland onder nummer 08.15.60.46. De vereniging heeft haar bankrekening bij de Rabobank Enschede/Haaksbergen met nummer NL83 RABO 0117890227 t.n.v Duikvereniging Dive-OK te Enschede.

Wij stellen het op prijs om vragen, op- en/of aan-merkingen etc. zoveel mogelijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar ons toe te sturen.

Activiteiten Commissie

Activiteiten Commissie

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Yvonne Bergsma   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeanet Uitslag   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marcel Vos   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dik Kreijkes   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinds de oprichting van Duikvereniging Dive-OK heeft de Activiteiten Commissie ook haar eigen bankrekening bij de Rabobank Enschede/Haaksbergen met nummer NL54 RABO 0128068086 t.n.v. Duikvereniging Dive-OK Activiteiten te Enschede.

Website

Voor vragen, ideeën, wijzigingen, uitbreidingen etc. betreffende de website of voor het sturen van foto's en/of filmpjes, kun je mailen naar onderstaand emailadres.

Website Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.