Hemmoor 2019

Activiteiten
Datum: 8-11-2019 - 10-11-2019

Locatie: Hemmoor  |  Plaats: Hemmoor, Duitsland

In november gaan we weer naar de Kreidesee in Hemmoor (Duitsland) om te duiken. Het weekend staat gepland van vrijdag 8 november t/m zondag 10 november. We vertrekken vrijdagmorgen rond 8:00 uur. 

We hebben optie genomen op een 6 persoons huisje en kunnen eventueel nog een 4- of 6 persoons huisje erbij nemen.

De kosten voor eten en drinken komen hier nog bij, maar de hoogte daarvan bepaal je grotendeels zelf. Ter plaatste zal (gezamelijk) besloten worden wat er gedaan wordt met het eten.                                        

Het vullen van je fles kost ong. €0,35 per liter.                                                                                                                          

De prijs voor een weekend duikvergunning is € 30,-

Om in Hemmoor te mogen duiken dien je een dubbele kraan met elk een eigen 1e trap op je duikfles te hebben. Je ademautomaat en je octopus dienen elk hun eigen 1e trap te hebben. Dit wordt gedaan voor je veiligheid en is verplicht in Hemmoor. Mocht je geen duikfles met dubbele kraan en/of dubbele 1e trap hebben dan graag even contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen we wellicht hierin voorzien.

Kreidesee Hemmoor is een geweldige plek om te duiken. Het zicht is er goed tot zeer goed en doordat er een forellen kwekerij in het meer zit, is er veel onderwaterleven. Daarnaast zijn er verschillende mooie onderwaterobjecten te vinden, zoals een zeilbootje, diverse auto's, een vrachtwagen, verschillende oude werktuigen en zelfs een hangglider.

Hoewel veel objecten op een diepte van 20 meter of meer liggen is er ook voor mensen met een Open Water brevet (tot 18 meter) genoeg te zien onderwater. Zo kun je mooi "zweven" over het bos, de zeilboot bezoeken of vis bekijken bij de transportbanden.

Op de website http://www.kreideseetaucher.de vind je veel nuttige informatie over het duiken in de Kreidesee. Hier staan o.a. de verschillende instappunten en een overzicht van de verschillende vissoorten die je kunt aantreffen.

 

Beschikbare stoelen
6
Aantal beschikbare stoelen
10
Prijs
65
Prijs niet-leden
72,50
Adres
J.-H.-Hagenah-Straße
21745 Hemmoor, Duitsland

 

Kaart