Tot de nek in de drek, 6 juli 2019

Activiteiten
 Aanmelding gesloten
 
8
Datum: 6-07-2019 12:00 - 18:30

Locatie: Vriezenveen  |  Plaats: Vriezenveen, Nederland

“Mud dat noe?”

Met dit nieuwe motto, zijn we op de achtergrond al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de 4e editie van ‘Tot de nek in de drek’.
In de achterliggende periode hebben we toch wel weer een aantal bijzondere dingen mee mogen maken, met als absolute hoogtepunt, naast een vijftal andere prijzen, de verkiezing tot de beste obstacle mudrun van Nederland.

We steken dan ook niet onder stoelen of banken dat we verschrikkelijk trots zijn op deze prestatie, die we niet hadden kunnen bereiken zonder de inzet van meer 350 enthousiaste vrijwilligers, waaronder natuurlijk ook het duikteam, die allemaal hun steentje bijgedragen hebben om er een geweldig succes van te maken.

Daar willen we jullie dan ook heel graag ontzettend voor bedanken.

De 4e editie van ‘Tot de nek in de drek’ wordt gelopen op zaterdag 6 juli,
en de duikinzet daarbij is van ca.12.00 uur tot ca. 18.30 uur.
Afgelopen jaar hadden we bij 4 obstakels 32 mensen in het water liggen.
Omdat er dit jaar een nieuw waterobstakel bij komt zullen we voor deze editie 34 duikers nodig hebben.

Nu ‘Tot de nek in de drek’ weer dichterbij komt zijn we al weer druk bezig om daar ook weer vrijwilligers voor te werven.
Nu wil ik graag in eerste instantie de mensen vragen die vorig jaar ook geholpen hebben om van de run een daverend succes te maken.

Graag zou ik dan ook van je willen weten, of je misschien bij de 4e editie ook weer bij een obstakel in het water zou willen liggen.

Als je dat wilt geef me dat dan even door via What’s app of via de mail. Laat dan ook nog even weten wat je hoogste brevet is, en ook met wie je graag samen in het water zou willen liggen. Dan proberen we daar bij het indelen zeker rekening mee te houden.
Zodra we voldoende mensen hebben volgt er, net als bij de vorige editie, in de weken voor het evenement een informatieavond waar onder het genot van een kop koffie en een drankje na afloop de inzet tot in detail besproken wordt.

Mocht je nog mensen kennen die zich als vrijwillige duiker voor ‘Tot de nek in de drek’op willen geven kunnen dat doen op het volgende email-adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat ze bij de opgave naast hun naam, het hoogst behaalde brevet, email-adres en een mobiel telefoonnummer waarop ze bereikbaar zijn opgeven.
We zoeken duikers die minimaal in bezit zijn van het brevet ‘redden’, of ‘rescue diver’, of duikers met voldoende ervaring bij de ondersteuning van evenementen.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je die overigens ook op het genoemde emailadres achter laten. We zullen je daar dan z.s.m. antwoord op geven.
Mocht het nu zo zijn dat zich meer dan 34 vrijwilligers aanmelden gaan we een reservelijst maken. De duikinzet vraagt nl. maximaal 34 duikers.

Tot slot wordt de catering ook tijdens dit evenement weer verzorgd in de vorm van een lunchpakket, een warme snack en koffie. ’s Avonds na afloop is staat er ook nog een mega- geweldig eindfeest op de agenda. Al met al beloofd het weer een mega-geweldig spektakel te worden.

 

Beschikbare stoelen
12
Aantal beschikbare stoelen
20
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmelden voor
ASAP
Adres
Schout Doddestraat 46
7671 GT Vriezenveen, Nederland

 

Kaart